LA POSTVERITAT I LA MANCA DE REFLEXIÓ, UNA NOVA REALITAT DEL SEGLE XXI? VII CONGRÉS CATALÀ DE SOCIOLOGIA & V CONGRÉS DE JOVES SOCIÒLEGS/SOCIÒLOGUES
ebook

LA POSTVERITAT I LA MANCA DE REFLEXIÓ, UNA NOVA REALITAT DEL SEGLE XXI? VII CONGRÉS CATALÀ DE SOCIOLOGIA & V CONGRÉS DE JOVES SOCIÒLEGS/SOCIÒLOGUES (ebook)

Editorial:
PUBLICACIONS URV
Materia
Sociología
ISBN:
978-84-8424-611-4
Páginas:
152
Formato:
PDF
Derechos eBook:
Compartir: 6 dispositivos permitidos.
DRM
Si
-5%
3,99 €
3,79 €
IVA incluido
Comprar

Les societats actuals estem immerses en una era de transformacions profundes a escala mundial. En aquest panorama canviant i accelerat, la imaginació sociològica, en el sentit de Wright Mills, és imprescindible. La teoria i recerca sociològiques són l?eina clau per a la comprensió dels processos socials i la mirada crítica de les nostres societats. Els últims anys han estat marcats per una sèrie de canvis inesperats i de successives crisis que ens plantegen nous reptes. La societat catalana forma part d?aquesta globalitat i d?aquestes transformacions i no és aliena a aquests canvis, ans al contrari, ha constituït un panorama social i polític que esdevé de gran interès per a la comunitat internacional, científica i social. La sociologia pot ajudar a explicar, entendre i encarar aquests reptes i interrogants socials que tenim al davant, tant a nivell global com local, a través de la seva reflexió, mètode i anàlisis especialitzades.El VII Congrés Català de Sociologia pretén ser un punt de trobada per als investigador/es dels diferents àmbits de recerca del nostre país. Us convidem a participar en el congrés presentant les vostres recerques actuals i participar en el debat i reflexió conjunta en el marc d?aquestes jornades. Els interessats podeu enviar propostes de comunicacions sobre qüestions vinculades a la recerca sociològica.