APRENDRE A ESTUDIAR AMB INTERNET COM FER D’INTERNET UNA EINA PER A L’APRENENTATGE, L’ESTUDI I LA FOR

APRENDRE A ESTUDIAR AMB INTERNET COM FER D’INTERNET UNA EINA PER A L’APRENENTATGE, L’ESTUDI I LA FOR (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL OCTAEDRO
Año de edición:
ISBN:
978-84-9921-926-4
-5%
12,00 €
11,40 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Comprar

El món de l’ensenyament es troba en aquests moments en un autèntic encreuament de camins. El recent auge de nous corrents pedagògics i el cada cop major protagonisme de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) obliguen a considerar estratègies d’ensenyament-aprenentatge adaptades al nou paradigma educatiu.

Aquestes noves estratègies han de considerar la necessitat d’integrar de manera natural l’ús d’internet i de les TIC en els diferents nivells formatius. No es tracta de digitalitzar per digitalitzar, sinó d’aprofitar al màxim les possibilitats que aquests recursos ofereixen per ajudar els alumnes no només a estudiar, sinó també a desenvolupar la creativitat, la capacitat de treball en equip, la motivació davant l’aprenentatge...

Encara avui moltes famílies i docents desconfien de la integració de les TIC en l’ensenyament i tenen dubtes sobre els beneficis que poden tenir per l’aprenentatge. Per aquesta raó, Aprendre a estudiar amb internet pretén oferir, sobretot al professorat, algunes idees, estratègies, rutines i eines que l’ajudin a millorar els coneixements i les competències de l’alumnat gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

Otros libros del autor