APRENDRE A SER CR­TICS AMB INTERNET COM DESENVOLUPAR EL PENSAMENT CR­TIC I LA SOLUCIÓ DE PROBLEMES A

APRENDRE A SER CR­TICS AMB INTERNET COM DESENVOLUPAR EL PENSAMENT CR­TIC I LA SOLUCIÓ DE PROBLEMES A (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL OCTAEDRO
Año de edición:
ISBN:
978-84-9921-930-1
-5%
12,00 €
11,40 €
IVA incluido
Disponible en 48 horas
Comprar

La nostra pot considerar-se l’era de la informació. L’ús generalitzat d’internet i de les noves tecnologies ha donat lloc al fet que tant joves com adults es mantinguin connectats en tot moment. La xarxa genera grans volums d’informació que consumim, comentem, compartim... a través de múltiples dispositius: ordinadors, telèfons intel·ligents, tauletes...

Per a alguns, però, aquest excés d’informació és contraproduent i es troba en l’origen d’un dels mals de la nostra societat: la desinformació. El nostre sentit crític s’està veient afectat per aquest allau de dades i cada vegada resulta més complicat discernir entre allò que és cert i allò que és fals. Això evidencia, per tant, la necessitat de fer de l’alfabetització mediàtica un dels objectius educatius d’aquest segle.

Són els joves capaços de manegar la informació que avui tenen a l’abast? Sembla que no, raó per la qual Aprendre a ser crítics amb internet aposta per mostrar a famílies i docents el camí que cal seguir per fer que els seus fills i alumnes siguin capaços de plantejar-se preguntes, qüestionar informacions, cercar alternatives, resoldre problemes... i desenvolupar, en darrera instància, la capacitat per consumir i generar informació de manera crítica i responsable.

Otros libros del autor