APRENDRE VALORS AMB INTERNET COM POTENCIAR L´ÈTICA, EL RESPECTE, LA TOLERÀNCIA I LA COOPERACIÓ A INT

APRENDRE VALORS AMB INTERNET COM POTENCIAR L´ÈTICA, EL RESPECTE, LA TOLERÀNCIA I LA COOPERACIÓ A INT (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL OCTAEDRO
Año de edición:
ISBN:
978-84-9921-929-5
-5%
12,00 €
11,40 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Comprar

Internet ha esdevingut en poc temps una extensió del món físic i, gràcies a la revolució que ha representat el desenvolupament de la telefonia intel·ligent, ha propiciat una interacció gairebé permanent. Per a molts, però, això no ha servit més que per soscavar el nostre sistema de valors i estimular actituds negatives com la relativització de problemes, la manca d’honestedat, el culte al jo, la vulneració dels drets d’autor o l’enaltiment del discurs de l’odi, entre d’altres.

És cert que la xarxa pot ser emprada per determinats usuaris com a mitjà per expressar i difondre aquests i altres antivalors, però també pot ser un instrument idoni per a la difusió de valors positius. Amb la correcta formació en netiqueta i una sèrie de propostes que possibiliten la definició d’un entorn digital sa, infants i adolescents també poden adquirir els valors que calen per prendre consciència dels problemes del seu entorn.

Aprendre valors amb internet analitza els pros i contres de la xarxa com a mitjà per fer que els joves aprenguin no només a fer un ús segur i responsable d’aquesta, sinó a assumir, a més, principis i valors ètics com el respecte, la tolerància i la cooperació amb els altres.

Otros libros del autor