BIBLIA DE FANG, LA

BIBLIA DE FANG, LA (Libro en papel)

Editorial:
BEASCOA
Año de edición:
ISBN:
978-84-01-38678-7
-5%
21,00 €
19,95 €
IVA incluido
Agotado

Després de l´espectacular èxit de La germandat del Sant Sudari, Julia Navarro es consagra amb aquesta novel·la electritzant, en la qual el lector viatjarà fins als temps bíblics passant per l´Europa de la Segona Guerra Mundial, Egipte, Síria, els Estats Units, Itàlia, França, Espanya i l´Iraq de Saddam.

A Roma, un home es confessa: -Pare, m´acuso perquè mataré un home...-.

Al mateix temps Clara Tannenberg, una jove arqueòloga néta d´un home poderós amb un passat fosc, anuncia en un congrés el descobriment d´unes tauletes que, si són autèntiques, seran la prova científica de l´existència del patriarca Abraham: és l´obra d´un escriba que va recollir el relat del profeta sobre la creació del món, la confusió de les llengües a Babel y el diluvi universal. Una auténtica Bíblia de Fang.

Amb un equip d´arqueòlegs, i poc abans de l´inici de l´última guerra del Golf, Clara posa en marxa unes excavacions arriscades quefan que n´hi hagi molts que vulguin acabar amb la seva vida i la del seu avi: des de traficants d´art milionaris fins a quatre amics que no claudicaran fins a culminar una venjança implacable.

Ressenya:
-Un llibre interessantíssim, que combina amb molta traça història i entreteniment.-
El Periódico de Catalunya

Otros libros del autor