(CAT).CAIGUDA DELS GEGANTS, LA

(CAT).CAIGUDA DELS GEGANTS, LA (Libro en papel)

Editorial:
BEASCOA
Año de edición:
ISBN:
978-84-01-38761-6
-5%
24,90 €
23,66 €
IVA incluido
Agotado

Una gran novel·la que narra les vides de cinc famílies: una americana, una gal·lesa, una anglesa, una alemanya i una russa, amb el rerefons de la Primera Guerra Mundial, la Revolució Russa i els profunds canvis socials que aquestes varen comportar.

Primer volum de la trilogia -The Century-

La història comença el 1911, el dia de la coronació del rei Jordi V a l´abadia de Westminster. El destí dels Williams, una família minera de Gal·les, està unit per l´amor i l´enemistat al dels Fitzherbert, aristòcrates i propietaris de les mines. Lady Maud Fitzherbert s´enamorarà de Walter von Ulrich, un jove espia a l´ambaixada alemanya a Londres. Les seves vides s´entrellaçaran amb la d´un assessor progressista del president dels Estats Units, Woodrow Wilson, i les de dos germans russos als quals la guerra i la revolució han arrabassat el somni de buscar fortuna a Amèrica.

Des de Washington fins a Sant Petesburg, des de la immundícia i els perills de les mines de carbó fins als luxosos canelobres dels palaus aristocràtics, passant pels passadissos de la Casa Blanca i el Parlament de Westminster, Ken Follet ens ofereix, en la seva novel·la més ambiciosa, l´acurat retrat d´una època i de les passions que van sacsejar la vida dels seus personatges.

-La trilogia ´The Century´ és la història dels meus avis i dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D´alguna manera, és la història de tots nosaltres.-
Ken Follet

La crítica ha dit...
-Alta política i baixes passions (i viceversa) conformen un fulletó de gran dimensions que confirma a Follett com a mestre rellotger del regne del best seller.-
Qué Leer

-Ken Follett no és un escriptor, sinó un fenomen social.-
El Cultural de El Mundo