CIENCIA I LA VIDA, LA

CIENCIA I LA VIDA, LA (Libro en papel)

Editorial:
BEASCOA
Año de edición:
ISBN:
978-84-01-38718-0
-5%
19,00 €
18,05 €
IVA incluido
Disponible en 48 horas
Comprar

Converses entre un home de ciència, el Dr. Valentí Fuster, i un humanista, José Luis Sampedro.

Quan el doctor Fuster va salvar la vida a José Luis Sampedro a l´hospital Mont Sinaí de Nova York, entre ells va sorgir quelcom més que una simple relació entre metge i pacient. De llavors ençà, i amb una emotivitat molt especial, sempre han mantingut apassionades i apassionants converses sobre el paper que han de desenvolupar tant la salut i la ciència com l´humanisme i la saviesa.

Aquest llibre és el fruit de les seves converses en presència d´Olga Lucas, que ha -traduït- el que ha sentit, viscut i percebut durant tres intensos dies. Recolzant-se en les seves experiències personals i professionals, amb una intenció decididament divulgadora, ens parlen de la salut com l´estat d´equilibri corporal i emocional, d´educació i realització personal, del valor de l´esforç i de l´ètica del deure, de l´amor i el suport de -l´altre-, del paper de la joventut idels que són a la -segona vida-, de l´afany de transcendir, en definitiva, de la ciència i la vida.

Dos homes de formació ben diferent però radicalment complementaris s´uneixen en aquest llibre inclassificable però necessari, amb la finalitat de compartir els seus coneixements i experiències per promoure la salut i estimular el paper de l´individu en la nostra societat. Perquè només des de la transmissió de la salut i del saber es pot -i s´ha- d´aconseguir un món millor.

Resenyes:
-Un llibre socràtic per a temps accelerats.-
Avui

-Dos savis que parlen del món.-
Qué leer