DES DELS EDIFICIS. DESDE LOS EDIFICIOS. FROM BUILDINGS

DES DELS EDIFICIS. DESDE LOS EDIFICIOS. FROM BUILDINGS (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA
Año de edición:
Materia
Arquitectura
ISBN:
978-84-9880-471-3
Páginas:
185
Encuadernación:
Otros
-5%
15,00 €
14,25 €
IVA incluido
Agotado

....Sovint moltes de les qüestions relatives a l¿Habitatge han estat tractades coma independents d¿aquelles que ens acosten a la comprensió de la Ciutat. Aquest procediment ha subordinat o ha jerarquitzat una aproximació a l¿altra en funció dels punts de vista, com si les decisions projectuals al voltant seu no tinguessin molts punts de contacte fonamentals.
El conjunt de textos que integren aquesta publicació pretén justament, malgrat la diferència escalar, precisar de quina manera el projecte residencial i el del seu entorn urbà són inseparables i complementaris. Ciutat i Habitatge formen part d¿un mateix fet urbà i en definitiva d¿un mateix projecte. Un projecte que ha d¿estar atent de manera simultània a les múltiples i diferents relacions que es deriven d¿aquest plantejament.
Per això, parlar des dels edificis és també i en gran part parlar de la ciutat i facilita que ens acostem d¿una manera instrumental i didàctica a reflexions al voltant de temes cabdals. La comprensió de les seves raons fa més properes i entenedores les seves lògiques específiques i especialment la seva relació amb els teixits urbans. La ciutat adquireix sentit a partir dels edificis i dels espais que la conformen en una relació recíprocament beneficiosa.....