DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (Libro en papel)

Editorial:
PUBLICACIONS URV
Año de edición:
Materia
Medioambiente
ISBN:
978-84-8424-173-7
Páginas:
300
Encuadernación:
Rústica
-5%
18,00 €
17,10 €
IVA incluido
En stock
Comprar

És sostenible el nostre desenvolupament? Aquest llibre intenta respondre aquesta pregunta, al mateix temps que planteja una sèrie d'interrogants perquè el lector reflexioni i extregui les seves pròpies conclusions a partir de l'anàlisi de la informació que hi apareix, acompanyada d'una notable presència de figures i quadres amb dades.

El desenvolupament econòmic de les societats es sustenta gràcies a una sèrie d'activitats humanes que generen riquesa, però també provoquen impactes ambientals en utilitzar un important contingent de recursos naturals, molts dels quals no es poden renovar i estan en vies d'esgotament.

El veritable desenvolupament s'ha de fonamentar tant en la viabilitat econòmica com en la protecció del medi ambient i en l'equitat social. Només així es podrà dir que el nostre desenvolupament és sostenible, d'acord amb la definició que apareix a l'informe Brundtland: ?desenvolupament que atengui les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures d'atendre les seves pròpies necessitats?.