ECONOMIA DE L'EMPRESA 2 BATX

ECONOMIA DE L'EMPRESA 2 BATX (Libro en papel)

Editorial:
INTERAMERICANA MGH
Año de edición:
ISBN:
978-84-481-8383-7
Encuadernación:
Rústica
-5%
45,50 €
43,23 €
IVA incluido
Agotado

Components del Projecte

Llibre de l’alumne

Revisió de contingut teòric i d’activitats. Adaptació curricular.

Solucionari

Revisió d’activitats i solucions.

DVD del professor

Llibre digital; Solucionari; Material complementari tradicional (recull d’enllaços, bibliografia, etc) i multimèdia. Material curricular (currículum i programacions). Generador d’exàmens.

CEO

Material complementari d’alumne i professor.Revisió i correcció d’errors respecte de l’edició anterior. Reorganització d’alguns elements i canvis en els apartats.

Actualització de continguts: S’han canviat els anys que consten en els exemples i exercicis a fi d’actualitzar el contingut a l’edició del 2013. També s’han actualitzat les xifres i les dades relacionades amb l’IVA.

Incorporació de noves activitats: S’han canviat activitats que resultaven poc adequades i s’han incorporat activitats noves. Entre elles, activitats de les PAU.

A la unitat 10 s’ha modificat pràcticament tot el contingut i, a més, s’ha alterat la distribució de tots els apartats; per tant, hem de considerar-la una unitat nova, tot i que es manté el mateix títol.

S’ha canviat tota l’estructura de l’apartat de les PAU.

Esmenes en el solucionari directament relacionades amb els canvis que s’han produït en el llibre de l’alumne: canvis a les activitats (enunciats i/o solucions), noves activitats, redistribució.

Otros libros del autor