ELS FOLKLORISTES VALENCIANS. PARADOXES, TÒPICS I REALITATS/ LOS FOLCLORISTAS VALENCIANOS. PARADOJAS, TÓPICOS Y REALIDADES

ELS FOLKLORISTES VALENCIANS. PARADOXES, TÒPICS I REALITATS/ LOS FOLCLORISTAS VALENCIANOS. PARADOJAS, TÓPICOS Y REALIDADES. LLICÓ MAGISTRAL LLEGIDA EN EL SOLEMNE ACTE D'OBERTURA DEL CURS 2018-2019 (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Año de edición:
Materia
Ciencias sociales
ISBN:
978-84-9134-448-3
Páginas:
44
Encuadernación:
Rústica
-5%
5,00 €
4,75 €
IVA incluido
Disponible en 48 horas
Comprar

Josepa Cucó i Giner ha sigut l'encarregada de pronunciar la lliçó magistral que inaugura el curs 2019-2020 en el solemne acte d'obertura celebrat a La Nau de la Universitat de València. La seua intervenció, sota el títol "Els folkloristes valencians. Paradoxes, tòpics i realitats", que ara es publica en aquest volum, s'estructura a partir de dues qüestions interconnectades. La primera gira al voltant del terme folklore i ens permet copsar la paradoxal polisèmia del concepte i situar-lo en un temps i un espai determinats. La segona, circumscrita a l'àmbit valencià, presenta algunes línies mestres dels estudis folklòrics que es van desenvolupar al País Valencià durant el període que va de la Restauració monàrquica a les acaballes de la Guerra Civil.

Otros libros del autor