EMPRENEDORIA REGIONAL I ECONOMIA DEL CONEIXEMENT

EMPRENEDORIA REGIONAL I ECONOMIA DEL CONEIXEMENT (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA
Año de edición:
Materia
Empresa y gestión
ISBN:
978-84-7653-562-2
Páginas:
336
Encuadernación:
Rústica
-5%
39,00 €
37,05 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

La clau de l'obra és l'estudi de l'esperit emprenedor a escala regional, com a argument que respongui a la pregunta clàssica: Per què alguns territoris són més dinàmics que altres i obtenen millors resultats en general?

El doctor Julien estudia el tema des del punt de vista dels elements de què disposa el territori per esdevenir un medi innovador, i relaciona els resultats obtinguts amb la capacitat d'entrar en l'economia del coneixement, eina indispensable.

El treball es divideix en quatre parts: el context en què es farà l'anàlisi de l'emprenedoria endògena, els grans actors de l'emprenedoria, els factors presents en el dinamisme de les empreses i, finalment, la connexió entre actors i factors per explicar com funciona l'emprenedoria a les regions dinàmiques.

El conjunt de l'obra s'ha de veure com una espiral, des de l'element més simple (l'emprenedor) fins als més complexos (el medi i les convencions), una mica com un "globus en expansió", per tal d'explicar la complexitat de qualsevol societat i, en aquest cas, la dinàmica de l'emprenedoria.

El llibre ha tingut una àmplia difusió per tot Amèrica i també per diversos països europeus, entre ells França i Dinamarca.