ESTRATÈGIES PER A MILLORAR LA LLENGUA ESCRITA

ESTRATÈGIES PER A MILLORAR LA LLENGUA ESCRITA (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Año de edición:
Materia
Psicología
ISBN:
978-84-475-4248-2
Páginas:
404
Encuadernación:
Rústica con solapa
-5%
25,00 €
23,75 €
IVA incluido
En stock
Comprar

En la societat d'avui dia, l'escriptura és una eina crucial de comunicació i d'accés al coneixement, fonamental per a l'evolució del pensament. Per això és imprescindible que els alumnes aprenguin a escriure amb coherència, cohesió i adequació.

Adreçat als professionals de l'àmbit educatiu i psicoeducatiu, aquest llibre té com a objectiu potenciar la reflexió sobre els aspectes relacionats amb l'apropiació de l'escriptura i proporcionar instruments per al procés d'ensenyament i aprenentatge. Partint de diferents marcs teòrics, es proposen activitats i situacions que afavoreixen l'adquisició del principi alfabètic i dels elements implicats en la composició del text. Es planteja una aproximació a l'escriptura des dels processos cognitius i metacognitius de planificació, textualització i revisió.

Aquesta obra és fruit d'una llarga experiència de pràctica docent, tant amb alumnes que accedeixen sense dificultats a l'aprenentatge de l'escriptura, com amb alumnes que presenten alguna necessitat educativa especial i requereixen més suport i unes estratègies específiques.