GRAMÀTICA DEL GREC MODERN

GRAMÀTICA DEL GREC MODERN (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT DE LLEIDA
Año de edición:
Materia
Lingüística
ISBN:
978-84-9144-297-4
Páginas:
198
Encuadernación:
Rústica
-5%
18,00 €
17,10 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Comprar

Aquesta primera "Gramàtica de grec modern" en català està pensada per als qui no tenen coneixements previs de grec i que necessiten llegir els co­mentaris gramaticals en la seva llengua. Però, també per agilitzar l'estudi del neogrec als estudiants de diversos nivells de llengua grega. Alho­ra, nombrosos i pertinents exemples fornits en grec, sempre traduïts al català, faciliten la comprensió de les estructures gramaticals descrites i comentades prèviament.

La gramàtica que aquí es presenta es basa en la varietat popular (dimotikí), que és la llengua oficial grega que tothom parla i que s'aprèn a l'escola. Però, quan convé es fa referència a la varietat arcaïtzant (katharévussa), semblant, però no igual, a la llengua grega clàssica, per la seva important i permanent presència en la llengua culta, formal i literària de la llengua grega moderna.

Aquest tercer volum de la col·lecció "Polyeideia" a càrrec de Víctor Valls és una gramàtica especialment adreçada a estudiants en general, a uni­versitaris del programa Erasmus que es desenvolupa a Grècia, o bé a persones que aprenen grec per motius professionals o personals. En de­finitiva, un llibre imprescindible per endinsar-se pedagògicament en els meandres del grec modern i per entendre'l millor.

Otros libros del autor