IL·LUMINACIÓ COM ARQUITECTURA

IL·LUMINACIÓ COM ARQUITECTURA (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA
Año de edición:
Materia
Arquitectura
ISBN:
978-84-7653-937-8
Páginas:
284
Encuadernación:
Rústica
-5%
39,50 €
37,53 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

Aquest llibre pretén contribuir a la formació dels professionals de l'arquitectura, així com a enginyers, dissenyadors i altres professionals sensibilitzats amb la llum artificial, i amb una capacitat tècnica i creativa suficient per materialitzar els coneixements adquirits en les pròpies obres i realitzacions. Planteja una visió diferent de la il·luminació artificial arquitectònica que permet afrontar l'anàlisi crítica dels resultats i servir de guia en la presa de decisions d'arquitectes i professionals de la llum artificial. El llibre s'estructura en quatre parts que corresponen al procés de realització del Projecte Arquitectònic i el seu plantejament conceptual afronta, voluntàriament, el repte d'incloure la disciplina de la il·luminació artificial en la de la projectació arquitectònica, des dels seus plantejaments compositius, formals i creatius.
Arquitecte 1986, Dr. Arquitecte 2012, Professor Ajudant UPC. Col·laborador en diferents cursos de Postgrau, Màster i Doctorat. Director Tècnic del Taller d'Estudis Lumínics de L'ETSAB-UPC. Especialitzat en Disseny lumínic Arquitectònic.

Arquitecte 1968, Dr Arquitecte 1977, Professor Titular d'Universitat UPC. Director i col·laborador de diferents cursos de Postgrau, Màster i Doctorat. Autor de publicacions docents sobre instal·lacions de servei, aigua, gas, climatització i il·luminació natural i artificial. Promotor i Director del Taller d'Estudis Lumínics de L'ETSAB-UPC. Organitzador d'exposicions i concursos sobre il·luminació artificial a l'ETSAB. Responsable de les sub línies de recerca "Condicionament d'àmbits i objectes culturals i especials" i " Condicionament i instal·lacions en el patrimoni construit" de 1993 a 1999. Autor de diferents articles a la Revista de Museologia, Revista LUCES-CEI.

Otros libros del autor