INCLUSIÓ DIGITAL A L'AULA

INCLUSIÓ DIGITAL A L'AULA (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL UOC, S.L.
Año de edición:
Materia
Pedagogía y educación
ISBN:
978-84-9116-304-6
Páginas:
100
Encuadernación:
Rústica con solapa
-10%
14,00 €
12,60 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

Tal com diu Mel Ainscow (2002) "la inclusió és un procés sense fi per trobar millors formes de respondre a la diversitat. Tracta sobre el fet de conviure amb la diferència i d’aprendre a aprendre de la diferència. Des d’aquest punt de vista, la diferència esdevé un factor positiu i un estímul per a l’aprenentatge".

Com podem els docents minimitzar les barreres a la participació i l’aprenentatge dels nostres alumnes? És una qüestió de recursos o de canvi d’estratègies? Mai com ara hem tingut tantes eines al nostre abast per a universalitzar i personalitzar l’aprenentatge… a què esperem? Aquest llibre pretén respondre aquestes i d’altres preguntes...

La tecnologia és per sí mateixa pedagogicàment innovadora? No pas. En canvi les escoles o instituts que s’entossudeixen en ser cada dia més inclusius sí que estan immersos en la recerca de noves estratègies. La innovació educativa no els és aliena.

L’objectiu d’aquest dossier és introduir un concepte molt més ampli, el de la inclusió digital, en les aules. Fa propostes concretes per promoure entre els docents l’enriquiment i el disseny d’activitats educatives de manera que donin més oportunitats d’èxit a TOTS els alumnes, sense exclusions. Aquest dossier pretén mostrar com la tecnologia es pot posar al servei d’aquest repte; vol presentar com algunes eines digitals a l’abast de tothom poden ser les grans aliades de l’escola inclusiva.

El lector compromés en l’educació d’infants i adolescents trobarà en aquestes pàgines un filó d’idees i recursos per aconseguir implicar-los en el seu propi aprenentatge.