INICIACIÓ A LA BOTÀNICA

INICIACIÓ A LA BOTÀNICA. (3ª EDICIÓN REVISADA Y ACTUALIZADA) (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Año de edición:
Materia
Biología
ISBN:
978-84-475-4202-4
Páginas:
336
Encuadernación:
Otros
-5%
20,00 €
19,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

La "Iniciació a la botànica", que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriu els processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. L'obra, que ofereix informació enciclopèdica i sistemàtica, contribuí a fixar la terminologia científica en aquest àmbit.

El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d'éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l'estructura i les propietats de la cèl·lula, i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s'actualitzen els temes incorporats en la segona i s'hi afegeix un bon nombre d'il·lustracions.

Adreçada tant als estudiants de biologia, farmàcia, ciènciesambientals i enginyeria agrícola i forestal com a qualsevol persona interessada en la botànica, aquesta obra de referència és una eina indispensable per accedir al coneixement dels vegetals i a la terminologia amb què es descriuen i s'expliquen.