JOVES PENSANT LA MEDITERRÀNIA

JOVES PENSANT LA MEDITERRÀNIA. JÓVENES PENSANDO EL MEDITERRÁNEO. DES JEUNES PENSANT LA MÉDITERRANÉE. YOUNG RESE (Libro en papel)

Editorial:
PUBLICACIONS URV
Año de edición:
Materia
Pedagogía y educación
ISBN:
978-84-8424-126-3
Páginas:
932
Encuadernación:
Rústica
-5%
30,00 €
28,50 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

La Càtedra UNESCO del Diàleg Intercultural a la Mediterrània de la Universitat Rovira i Virgili ha posat la preocupació pels joves investigadors mediterranis en el centre dels seus objectius. Per això, junt amb altres organitzacions com JISER, IDAES, IEMed i amb la col·laboració indispensable de l'AECI, va convocar la PRIMERA TROBADA DE JOVES INVESTIGADORS DE LA MEDITERRÀNIA, que va tenir lloc a Tarragona els 3 i 4 de maig de 2007.

Aquesta primera experiència va posar de manifest la necessitat dels investigadors en formació de l'àrea euromediterrània d'establir nexes de relació humana i científica, i de la necessitat de crear una plataforma estable que vehiculés els problemes i les ambicions d'aquest ampli col·lectiu. D'aquí va sorgir l'Associació Xarxa Euromed de Joves Investigadors i la convocatòria de la Segona Trobada de Joves Investigadors Mediterranis 2009.

Otros libros del autor