L'AUDÀCIA DEL CONEIXEMENT

L'AUDÀCIA DEL CONEIXEMENT. 50 ANYS UAB (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA
Año de edición:
Materia
Historia
ISBN:
978-84-490-7912-2
Páginas:
232
Encuadernación:
Rústica
-5%
1,00 €
0,95 €
IVA incluido
En stock - 72 horas
Comprar

Commemorar el mig segle d'existència d'una institució tan rellevant com una universitat pública no pot ser ni un simple tràmit formal ni tampoc un exercici purament nostàlgic. La rellevància social de la Universitat Autònoma de Barcelona, un dels principals centres de recerca i de formació superior de l'Estat espanyol, obliga a posar, si se'n vol repassar la història, un especial èmfasi en l'avaluació de l'obra realitzada i en l'esforç intel·lectual esmerçat pels milers de persones que l'han integrada aquests cinquanta anys.

Creiem que és una obligació, i també una gran oportunitat, analitzar amb un cert aprofundiment la trajectòria de la UAB, avaluar-ne la significació acadèmica i cívica i l'aportació científica, i fer-ho amb la clara voluntat de posseir un balanç global de la tasca realitzada en tots els àmbits durant aquest mig segle.

Per això, el present llibre, obra col·lectiva de més de mig centenar de persones, va ser pensat com un instrument que servís per fer aquesta reflexió entre els mateixos membres de la UAB; per forçar-nos a contrastar entre nosaltres experiències i visions i posteriorment sintetitzar-les per tal d'explicar com hem arribat on som.

Otros libros del autor