LA HISTÒRIA DE SANT ADRIÀ LLEGIDA DES DE LA MINA UN ESPAI COBEJAT I UNA HISTÒRIA CONFLICTIVA

LA HISTÒRIA DE SANT ADRIÀ LLEGIDA DES DE LA MINA UN ESPAI COBEJAT I UNA HISTÒRIA CONFLICTIVA (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL OCTAEDRO
Año de edición:
ISBN:
978-84-9921-395-8
-5%
19,50 €
18,53 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Comprar

Contra
Sant Adrià de Besòs té una llarga història com a lloc de pas entre Barcelona i Badalona, les dues antigues ciutats de la zona, i sempre ha estat un espai disputat per les grans forces que l’envoltaven. En canvi, la seva història com a ciutat és relativament curta.
La zona del Pla de Besòs, més coneguda com zona de la Mina o Font de la Mina, gairebé sempre ha estat una zona -al marge- (per no dir marginal) dins aquestes històries i conflictes.
En les diferents publicacions que s’han fet sobre la història de Sant Adrià, la Mina hi ha estat molt poc present. Com a molt, apareix -anecdòticament- i, malauradament, es presenta més com una -zona conflictiva- que com cap altra cosa.
Aquest llibre vol aportar una lectura de la història de Sant Adrià llegida des de la Mina, una zona convertida en -perifèria de dues ciutats en permanent conflicte-. Un territori al qual mai s’ha tingut gaire estimació, fora de convertir-lo en el racó dels malendreços, i en què s’ha condemnat a molta gent al gueto i la marginació social.

Otros libros del autor