LES LLEIS NDE LA FRONTERA

LES LLEIS NDE LA FRONTERA (Libro en papel)

Editorial:
BEASCOA
Año de edición:
ISBN:
978-84-01-38865-1
-5%
21,90 €
20,81 €
IVA incluido
Disponible - 10 días hábiles
Comprar

Vet aquí una furiosa història d´amor i desamor, d´impostures i violència, de lleialtats i traïcions, d´enigmes sense resoldre i venjances inesperades.

Vet aquí una furiosa història d´amor i desamor, d´impostures i violència, de lleialtats i traïcions, d´enigmes sense resoldre i venjances inesperades.

A l´estiu de 1978, quan Espanya encara no ha sortit del franquisme i no comença a entrar encara a la democràcia, i les fronteres socials i morals semblen més poroses que mai, un adolescent anomenat Ignacio Cañas coneix per casualitat el Zarco i la Tere, dos delinqüents de la seva mateixa edat, i aquesta trobada canviarà per sempre la seva vida. Trenta anys després, un escriptor rep l´encàrrec d´escriure un llibre sobre el Zarco, convertit en un mite de la delinqüència juvenil de la Transició, però el que l´escriptor acaba trobant no és la veritat concreta del Zarco, sinó una veritat imprevista i universal, que ens incumbeix a tots.

Així, a través d´un relat que no dóna cap instant de treva i que amaga una complexitat extraordinària sota una superfície transparent, la novel·la esdevé una apassionada indagació sobre els límits de la nostra llibertat, sobre les motivacions inescrutables dels nostres actes i sobre la naturalesa inaprehensible de la veritat. També confirma Javier Cercas com una de les figures indispensables de la narrativa europea contemporània.

Ressenyes:
-Una obra mestra de la narrativa.-
Alberto Manguel, La Repubblica

-Dir que aquesta novel·la tracta sobre delinqüents juvenils és com dir que Guerra i pau tracta sobre Rússia. Es beu com si fos aigua, però la digestió és lenta.-
Enric González, Jot Down

-Una novel·la nítida i complexa, trepidant i melancòlica.-
José Carlos Mainer, El País

-Una novel·la excel·lent.-
J.M. Pozuelo Yvancos, ABC

Otros libros del autor