LLENGUA I SOCIETAT A LA FRANJA

LLENGUA I SOCIETAT A LA FRANJA. ANÀLISI DE L’ENQUESTA D’USOS LINGÜÍSTICS (2004-2014) (Libro en papel)

Editorial:
PRENSAS DE LA UNIVERSIDAD DE ZARAGOZA
Año de edición:
Materia
Lingüística
ISBN:
978-84-17633-46-2
Páginas:
184
Encuadernación:
Rústica
-5%
16,00 €
15,20 €
IVA incluido
Disponible en 48 horas
Comprar

Aquesta publicació té com a objectiu l'anàlisi de l'Enquesta d'usos lingüístics realitzada a la Franja l'any 2014 (EULF2014), per tal d'oferir información sobre la realitat sociolingüística dels municipis catalanoparlants d'Aragó, des'una perspectiva acadèmica, quantitativa i representativa d'aquesta realitat sociolingüística. Es compara els resultats amb la primera onada de la mateixa enquesta, realitzada una dècada abans (any 2004), i és possible estendre la comparació als estudis sociolingüístics realitzats en la resta de territoris de llengua catalana.

La cerca del coneixement sobre la relació entre llengües i societat que inspira aquest treball és rellevant acadèmicament i científicament i també ho és socialment, tant al territori mateix com a fora.

La seua lectura també despertarà l'interès del lector, de la ciutadania i de les administracions, que disposaran així d'unes dades actualitzades que l'ajudaran a entendre millor aquesta relació complexa entre les llengües i els diferents aspectes socials a la Franja.