MON GROC, EL SI CREUS EN ELS SOMNIS, ELLS ES CREARAN

MON GROC, EL SI CREUS EN ELS SOMNIS, ELLS ES CREARAN (Libro en papel)

Editorial:
BEASCOA
Año de edición:
ISBN:
978-84-01-38715-9
-5%
14,90 €
14,16 €
IVA incluido
Agotado

Els -grocs- son aquelles persones que se situen entre l´amor i l´amistat, aquelles persones que donen sentit a la nostra vida.

-El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, però la força, la vitalitat i les troballes que fas quan estàs malalt serveixen també quan estàs bé, en el dia a dia.

-Aquest llibre et farà conèixer i entrar en aquest món especial i diferent, però sobretot et farà descobrir els ´grocs´: el nou esglaó de l´amistat, les persones que no són ni els amants ni els amics, aquella gent que s´encreua a la teva vida i que amb una sola conversa pot arribar a fer-la canviar. No t´avanço res més, hauràs de llegir el llibre per poder començar a trobar els teus ´grocs´. Potser un d´ells sigui jo...

-El món groc parla de com és de senzill creure en els somnis perquè aquests es creïn. I és que entre creure i crear només hi ha poques lletres de distància.

-A què esperes per saber qui són els teus ´grocs´?-
Albert Espinosa

-L´Albert parla d´un món a l´abast de tothom, i que té el color del Sol: el món groc. Un lloc càlid on els petons poden durar deu minuts, on els desconeguts poden ser els teus millors aliats, on la por perd el seu significat, on la mort no és allò que els passa als altres i la vida és el més valuós. Aquest llibre parla de tot això, de tot el que sentim i no diem, de la por que ens treguin el que tenim, de reconèixer-nos de manera completa i apreciar qui som cada segon del dia. Llarga vida a l´Albert!-
Eloy Azorín, actor

Otros libros del autor