OMNIA MUTANTUR (I)

OMNIA MUTANTUR (I). CANVI, TRANSFORMACIÓ I PERVIVÈNCIA EN LA CULTURA CLÀSSICA, EN LES SEVES LLENGÜES I EN EL SEU LLEGAT (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Año de edición:
Materia
Lingüística
ISBN:
978-84-475-4059-4
Páginas:
254
Encuadernación:
Rústica
-5%
22,00 €
20,90 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

Els dos volums d'Omnia mutantur apleguen algunes de les contribucions que, focalitzades en la cultura, la literatura, la llengua i la civilització de la Grècia i la Roma antigues, així com en la seva pervivència, es presentaren en el decurs d'unes jornades celebrades a la Universitat de Barcelona el juliol de 2013. El fil conductor dels articles que componen els llibres és el concepte de canvi i la capacitat d'adaptació dels antics a noves circumstàncies i nous contextos socials, culturals, intel·lectuals i lingüístics, fet que permet reconèixer també la vigència de l'Antiguitat grega i romana.

Aquest primer volum, dedicat al món hel·lènic, conté vint-i-sis articles agrupats al voltant de dos eixos temàtics: literatura i tradició clàssica, d'una banda, filologia i lingüística, de l'altra. Omnia mutantur vol ser un instrument útil per als filòlegs i estudiosos del món antic, i alhora contribuir a la difusió i continuïtat de la tasca que es realitza en aquest camp del coneixement.