PROFILING PLURILINGUAL EDUCATION

PROFILING PLURILINGUAL EDUCATION. A PILOT STUDY OF FOUR SPANISH AUTONOMOUS COMMUNITIES (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT DE LLEIDA
Año de edición:
Materia
Enseñanza y aprendizaje de lenguas
ISBN:
978-84-9144-422-0
Páginas:
138
Encuadernación:
Rústica
-5%
15,00 €
14,25 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

Aquest volum és el resultat d'un projecte desenvolupat per la xarxa d'investigació Educación Plurilingüe (EDUPLUS) i finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (RED2018-102774-T). La finalitat d'EDUPLUS és reforçar els vincles entre un total de sis equips de recerca de diferents universitats i comunitats autònomes d'Espanya, tots coneguts pel seu treball per establir una base científica sòlida per a la promoció de l'educació plurilingüe.

El projecte es pot veure com una resposta a la necessitat de coordinar esforços de recerca per tal d'aconseguir una millor comprensió del procés d'aprenentatge simultani de tres (o més llengües) i el desenvolupament de models d'ensenyament basats en la noció de “competència plurilingüe”.

La resposta d'EDUPLUS ha consistit en proposar un marc de recollida i anàlisi de dades que permetés un cert grau d'homogeneïtat pel que fa a les dades a recollir en els diferents sistemes educatius. Això permetria adoptar un enfocament comparatiu dels processos i dels productes de l'educació plurilingüe. El marc inclou tres nivells d'anàlisi: la comunitat autònoma, l'escola i l'aula.

Otros libros del autor