QUADERN DE DILLLUNS

QUADERN DE DILLLUNS. EDUCACIÓ, CINE I LITERATURA (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL OCTAEDRO
Año de edición:
Materia
Pedagogía y educación
ISBN:
978-84-9921-458-0
Páginas:
240
Encuadernación:
Rústica
-5%
12,00 €
11,40 €
IVA incluido
Agotado

Aquest quadern comença el primer dia de l’any 2012 i acaba el dia 31 de desembre. És un quadern de notes que l’autor ha escrit cada dilluns. El resultat és com aquelles carpetes dels alumnes que s’han d’endreçar a final de cada trimestre i que recullen el treball fet durant un curs.
Hi trobareu referències a l’actualitat que parlen del temps que ens toca viure. Un temps present, però que se sap condicionat pel passat, en forma de memòria, i que té la mirada al futur, a la utopia i a l’esperança que sempre suposa un projecte educatiu.
Al llarg de les setmanes apareixen anècdotes, algunes categories, records, vivències, persones, reflexions ètiques i estètiques, preguntes, respostes i noves preguntes que, possiblement, mai no tindran una resposta definitiva. Per això té sentit educar.
També s’hi inclouen resums breus d’alguns dels llibres i de les pel.lícules que l’autor ha llegit o ha vist durant l’any. Per a ell, l’educació, el cine i la literatura formen un tot indestriable, a través del qual ens explica com mira el món i com es veu en ell, en aquest món que intenta conèixer, entendre i millorar.

Otros libros del autor