SALVADOR FERNÁNDEZ CALABUIG, ENTRE L’EMPRESA I EL COMPROMÍS SOCIAL

SALVADOR FERNÁNDEZ CALABUIG, ENTRE L’EMPRESA I EL COMPROMÍS SOCIAL (Libro en papel)

Editorial:
INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM
Materia
Humanidades
ISBN:
978-84-1156-063-4
Encuadernación:
Rústica
-5%
18,00 €
17,10 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

A diferència de la tradició anglosaxona, on és freqüent que persones que han ocupat responsabilitats públiques o privades, facen balanç i memòria per escrit de la seua trajectòria i experiència, en la nostra cultura més propera l’escriptura biogràfica no és tan habitual.

Per aquesta mancança, a casa nostra ens hem quedat sense molts testimonis que amb la perspectiva del temps, esdevenen imprescindibles. La seua visió sobre determinats fets i episodis de la nostra història recent potser no hauria passat desapercebuda i, fins i tot en alguns casos, haguera influït en alguns àmbits de la societat.

Per això, la voluntat de Salvador Fernández Calabuig de deixar per escrit el testimoni d’una vida tan intensa i prolífica com la seua resulta tan significatiu per al nostre coneixement com a poble. Al capdavall, aquestes pàgines exposen l’esforç i l’energia dedicats durant anys a tot un seguit d’activitats materialitzades en empreses, compromisos i projectes que, sense oblidar la seua vessant més social, van regir bona part de l’economia valenciana durant els anys de trànsit cap a la modernitat.