SECRETS D´UN APRENENTATGE SEX-CRETS

SECRETS D´UN APRENENTATGE SEX-CRETS (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL OCTAEDRO
Año de edición:
ISBN:
978-84-9921-212-8
-5%
17,50 €
16,63 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Comprar

Sex-crets. Els secrets d’un aprenentatge és un material adreçat a tots aquells professionals interessats a treballar amb adolescents i joves aspectes relacionats amb l’afectivitat i la sexualitat. Es pretén facilitar el diàleg per poder pensar, debatre i reflexionar sobre l’amor i l’enamorament, el desig, la importància del grup, la relació amb els pares, les primeres relacions, els mètodes anticonceptius, l’embaràs, etc.

La finalitat d’aquest material didàctic és, d´una banda, contribuir a la vivència d’unes relacions afectives i sexuals positives i saludables per part dels nostres adolescents i, de l´altra, proporcionar als professionals una eina actual i dinàmica que els ajudi en les seves intervencions.

Els anys d’experiència en la realització de tallers d’educació afectiva i sexual al Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) ens han fet veure la necessitat de renovar les dinàmiques que s’utilitzen en les activitats educatives per apropar-les més a la realitat dels adolescents i joves. Hem tingut la sort de comptar amb les idees i aportacions de la resta de l´equip i, una vegada més, amb la creativitat i el talent de la il·lustradora i amiga Mariel Soria, que ha sabut plasmar les nostres idees en divertides i originals imatges, que de ben segur faran que aquest material sigui més atractiu als ulls del jovent.