SENTÈNCIES DE JOAN LLUÍS VIVES

SENTÈNCIES DE JOAN LLUÍS VIVES (Libro en papel)

Editorial:
PUBLICACIONS UNIVERSITAT ALACANT
Año de edición:
Materia
Historia
ISBN:
978-84-9717-684-2
Páginas:
1158
Encuadernación:
Cartoné
-10%
30,00 €
27,00 €
IVA incluido
En stock - 72 horas
Comprar

"Sentències de Joan Lluís Vives" és una recopilació de les dites, aforismes, adagis, refranys i màximes que apareixen al llarg de les obres i la correspondència de l'humanista valencià. S'apleguen tant les de procedència externa (llibres bíblics, autors grecollatins, Sants Pares, parèmies populars…) com les que el mateix Vives ha generat amb el seu estil breu i sentenciós. Per raons científiques i de difusió, totes les sentències van en llatí, llengua amb la qual foren escrites, amb la corresponent traducció al valencià i al castellà.

La relació de sentències va precedida d'una introducció justificativa del repertori així com dels criteris de selecció i organització de la tria. Tot i no ser una «antologia» de textos, el lector hi podrà trobar aportacions i reflexions de filosofia, filologia, teologia, ensenyament…, però també sobre la pau i la guerra, el poder i el govern, les dones, les virtuts, els vicis, les passions…, en definitiva, sobre la condició humana.

Es un libro editado en la colección Norte Crítico (premio a la mejor colección en los Premios Nacionales de Edición Universitaria 2005) y cuyo trabajo de traducción, preparación del original y edición ha llevado más de siete años de trabajo.