TAULA. QUADERNS DE PENSAMENT. Nº 43. ENERO-DICIEMBRE 2011

TAULA. QUADERNS DE PENSAMENT. Nº 43. ENERO-DICIEMBRE 2011 (Libro en papel)

Editorial:
EDICIONS UIB
Año de edición:
Materia
Filosofía
Páginas:
224
Encuadernación:
Rústica
-5%
20,00 €
19,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

Taula. Quaderns de Pensament es una publicación de periodicidad anual que publica artículos originales en las distintas lenguas europeas sobre la obra de filósofos a través de números monográficos a cargo de un editor especialista de reconocido prestigio en la materia. Todos los artículos que llegan a nuestra redacción pasan por un proceso de revisión por pares. Taula. Quaderns de Pensament publica en cada número una sección dedicada a considerar estados de la cuestión, notas críticas y recensiones sobre tema y textos de actualidad filosófica.

Taula. Quaderns de Pensament és una publicació de periodicitat anual que publica articles originals en qualsevol llengua europea sobre els diversos autors i les seves obres. Aquestes publicacions son dirigides per un editor especialista de reconegut prestigi dins la matèria. Tots el articles que arriven a la nostra redacció són sotmessos a un procés de revisió cega per parells. Taula. Quaderns de Pensament hi publica en cada número una secció dedicada a considerar estats de la questió, notes crítiques y recensions sobre temes i textes d'actualitat filosòfica.

Taula. Quaderns de Pensament is a journal of anual periodicity. It publishes original papers in whatever european language concerning to the study of an author through monographic volumes edited by a invited editor. All papers arrived to our redaction are subjected to a peer review process. Furthermore, Taula. Quaderns de Pensament, is prouded of publishing states of the art, critical notes and reviews about the different topics and texts of the whole field of Philosophy.

La totalitat del que es pensat per l'autora a la qual es consagra aquest número, Hannah Arendt, constitueix un vast territori sense senyalització alguna, mancada d'indicacions que orienten qui es disposa a endinsar-s'hi, o de camins romputs que prefiguren línies de sentit o pautes d'interpretació. Els seus temes majors, sens dubte, resulten àmpliament coneguts: el seu esforç per pensar la condició humana i l'acció política a partir de la categoria de natalitat, l'anàlisi del totalitarisme, la tesi sobre la banalitat del mal, les reflexions al voltant de la república i al tresor perdut de la tradició revolucionària.

Otros libros del autor