TRANSPARÈNCIA, ACCÉS A LA INFORMACIÓ I BON GOVERN A CATALUNYA

TRANSPARÈNCIA, ACCÉS A LA INFORMACIÓ I BON GOVERN A CATALUNYA. COMENTARIS DE LA LLEI 19/2014, DE 9 DE DESEMBRE (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL UOC
Año de edición:
Materia
Ciencias políticas
ISBN:
978-84-9064-851-3
Páginas:
362
Encuadernación:
Rústica con solapa
-5%
30,00 €
28,50 €
IVA incluido
Disponible en 2 semanas
Comprar

La Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern està cridada a tenir un paper clau en el funcionament de les administracions públiques catalanes i en les seves relacions amb la ciutadania.

El llibre analitza la regulació de les obligacions de transparència activa, el dret d'accés a la informació pública i els mecanismes previstos per a la seva garantia, el registre dels grups d'interès, el bon govern i la bona administració i el govern obert. El llibre també contextualitza la nova regulació en el marc dels processos de regeneració democràtica impulsats en els darrers anys i en el conjunt de normes tant estatals com d'altres comunitats autònomes. Finalment, exposa l'impacte d'aquesta norma en les administracions locals catalanes.

Aquest llibre és una eina útil per a tots els responsables d'aplicar la Llei 19/2014 tant en les administracions públiques catalanes com en la resta de subjectes obligats (perceptors de fons públics, gestors de serveis públics, grups d'interès, etc.