V-1BATX.LLENGUA I LITERATURA-SA 15

V-1BATX.LLENGUA I LITERATURA-SA 15 (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSIDAD PONTIFICIA DE SALAMANCA
ISBN:
978-84-675-7831-7
-5%
36,77 €
34,93 €
IVA incluido
Disponible en 48 horas
Comprar

En SM sabem que educar és fer créixer. L´educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant.
Et presentemáSaba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d´educació en valors, en l´eix del qual es troba l´alumne i la millora dels seus resultats a través de l´atenció als diferents ritmes i estils d´aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l´educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa.
Lesáclausáde Saba:
Comprendre per a aprendre:áPerquè la comprensió és la clau de l´aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l´alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l´experiència.
Construcció del propi aprenentatge: L´alumne inicia el seu aprenentatge a través d´activitats de caràcter manipulatiu.
Atenció als diferents ritmes i estils d´aprenentatge: propostes específiques d´atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s´hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d´aprenentatge, i possibiliten així l´educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Sabadigital.
Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l´aula.
Innovació metodològica: programes d´innovació que es poden integrar d´una manera natural en la dinàmica habitual de l´aula al ritme i l´abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples.
Aprendre a ser i a conviure: El projecte Saba dóna un nou impuls a l´educació en valors, i li atorga un paper protagonista. Totes les unitats es conceptualitzen al voltant d´un valor, seguint una programació a través de les diferents etapes.