V-4 ANYS BUB-BUB 2 13

V-4 ANYS BUB-BUB 2 13 (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSIDAD PONTIFICIA DE SALAMANCA
ISBN:
978-84-675-6089-3
-5%
33,28 €
31,62 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Comprar

El PROJECTE BUB-BUB partix de la necessitat d´oferir als mestres d´Infantil un material que els facilite la tasca d´aula i l´aprenentatge de l´alumne d´una manera significativa i motivadora, siga quin siga el seu ritme d´aprenentatge. Hi hem volgut incorporar els suggeriments que hem rebut de vosaltres, els mestres, per a crear un mètode que atenga tots els quivoleu treballar els centres d´interés fonamentals en esta etapa però incorporant-hitemàtiques actualitzades.
El nombre de fitxes que us oferim en cada trimestre permet incorporar projectes que van sorgint al llarg del curs i que donen identitat als vostres centres. D´altra banda, hem volgut incorporar altres materials didàcticsd´interés com ara els llibres informatius, les làmines esborrables i el material manipulatiu per al desenvolupament de les capacitats de lògica matemàtica, materials que us faciliten la tasca d´aula i l´atenció a la diversitat de l´alumnat.
Finalment, compromesos amb el desenvolupament integral de l´alumne, no hem volgut deixar de banda l´atenció a l´educació emocional, educació que ens permetrà desenvolupar competències per a créixer sans i feliços i aconseguir un major benestar i una societat més humana i més respectuosa.
Claus del projecte
El PROJECTE BUB-BUB té un enfocament globalitzador que integra les diferents àrees del currículum i gira al voltant dels centres d´interés.
És un mètode centrat en el treball de les fitxes, com a resultat d´un treball previ el desenvolupament del qual són les propostes de la guia, la lectura de contes i altres llibres informatius.
Atenció a la diversitat
Cada alumne té un ritme d´aprenentatge i unes capacitats diferents, ila nostra tasca és descobrir quines estan més desenvolupades en els alumnes, per tal d´aconseguir, a través d´eixes capacitats, estimular les altres.
En eixe sentit, hem proposat uns materials manipulatius que permeten el raonament des de l´experiènciapròpia.
El desenvolupament grafomotor i el de les destreses també és fonamental en esta etapa i, per això, els materials de Bub-bub treballen eixos aspectes d´unamanera específica i adaptable al ritme de cada alumne.
Educació integral i en valors
El PROJECTE BUB-BUB aposta per una educació des de tots els àmbits, i així ho posa de manifest la completa oferta de materials i l´orientació de cada un. L´educació emocional és la base per a l´adquisició progressiva d´hàbits i comportaments desitjables.
Durant tot el projecte té una importància especial l´estímul del pensament crític, amb la finalitat que els alumnes es plantegen qüestions i arriben per si mateixos a conclusions (aprendre a pensar). En eixe sentit estan orientats els materials destinats a fomentar la curiositat per l´entorn que els envolta.
Motivació de l´alumne
El reforç positiu i la motivació de l´alumne són aspectes fonamentals per a potenciar l´aprenentatge i el desenvolupament del xiquet. Amb eixeobjectiu, Bub-bub ha creat un fil conductor motivador protagonitzat per unes mascotes entranyables amb les quals els alumnes emfatitzaran i aprendran a enfrontar-se a situacions quotidianes.
De la mateixa manera, confiem en l´ús de les TIC com una eina pràctica per a potenciar l´atenció i el treball col·lectiu.
Fil conductor
BUB-BUB aposta per l´educació emocional a través del seu magnífic fil conductor que és un dels atributs d´identitat més rellevants que té. El projecte està protagonitzat per tres cadells molt especials.
Hem triat un gos com a mascota atenent les raonssegüents:
És un animal que els xiquets s´estimen molt.
És pròxim als seus gustos i interessos, possiblement alguns també en tinguen un com a mascota a casa.
Fomenta l´empatia, i els ajuda a superar pors i a adquirir hàbits i normesnous.
És un personatge real, cosa que facilita l´afecte.
Les històries que protagonitzen recreen situacions quotidianes, encara que tenen un detall de màgia, per a atraure la imaginació dels alumnes. Amb tot això, el PROJECTE BUB-BUB propiciaràun clima únic a l´aula.

Otros libros del autor

 • V-5 ANYS BUB-BUB 3 13
  -5%
  Titulo del libro
  V-5 ANYS BUB-BUB 3 13
  GONZÁLEZ DE LA TORRE, PAZ / GIMENO TAMARIT, EMMA / MORENO, ANA / EQUIP D´´EDUCACIÓ INFANTIL D´´EDICIONES
 • V-4 ANYS BUB-BUB 3 13
  -5%
  Titulo del libro
  V-4 ANYS BUB-BUB 3 13
  GONZÁLEZ DE LA TORRE, PAZ / GIMENO TAMARIT, EMMA / MORENO, ANA / EQUIP D´´EDUCACIÓ INFANTIL D´´EDICIONES