VEUS. ELEMENTAL. LLIBRE D'EXERCICIS I GRAMÀTICA. NIVELL 1

VEUS. ELEMENTAL. LLIBRE D'EXERCICIS I GRAMÀTICA. NIVELL 1 (Libro en papel)

Editorial:
PUBLICACIONS DE L'ABADIA DE MONTSERRAT
Año de edición:
Materia
Enseñanza y aprendizaje de lenguas
ISBN:
978-84-9883-759-9
Páginas:
148
Encuadernación:
Rústica
-5%
11,00 €
10,45 €
IVA incluido
Disponible en 48 horas
Comprar

Veus és un mètode d’aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d’acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d’Europa.
És un mètode basat en l’ensenyament per tasques. Les unitats estan seqüenciades de manera que la suma d’activitats possibilita la realització de la tasca final, com a activitat global comunicativa. S’hi treballen, de manera integrada, totes les habilitats lingüístiques, i la gramàtica i el lèxic necessaris per a cada objectiu proposat.
Va adreçat a persones adultes de procedències i cultures diverses, ja visquin als Països Catalans, ja estudiïn català des dels seus llocs d’origen, i a alumnes de secundària (2n cicle d’ESO i nivells superiors) també de procedències i cultures diverses.
Elemental és el títol amb que el Consorci per a la Normalització Lin¬güística, titula una sèrie de 3 llibres: Elemental 1, Elemental 2 i Elemen¬tal 3, que abasten els continguts del nivell B 1 (B1.1, B1.2, B11.3) del Marc europeu comú de referència.

Otros libros del autor