VULL SORTIR DE CASA!

VULL SORTIR DE CASA! (Libro en papel)

Editorial:
EDITORIAL OCTAEDRO
ISBN:
978-84-18615-72-6
Páginas:
32
-5%
8,50 €
8,08 €
IVA incluido
Disponible en 48 horas
Comprar

Vull sortir de casa! és un conte de la sèrie Sense nom, de la col·lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure. Aquesta sèrie, que s’engloba en el moviment FILOSOFIA LÚDICA, forma part d’una proposta de literatura filosòfica per a la infància i recull històries d’un nen que comença adonar-se de diverses coses relacionades amb si mateix i amb el seu entorn.
Aquest conte va ser escrit durant la primera onada de la pandèmia del 2020 a Catalunya. El canvi en les pautes cognitives, emocionals, socials, culturals i relacionals provocat pel confinament i la nova normalitat cal que sigui explorat per la infància. El protagonista, inspirat en criatures reals, planteja les seves hipòtesis i fantasies sobre el que passa i ens mostra clarament la necessitat de dialogar amb les criatures sobre aquesta circumstància, que ens afecta a tots.
Al final del conte s’hi inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats creatives i reflexives per tractar aquestes qüestions en profunditat i de manera divertida.

Otros libros del autor